Een goochelaar op een kinderfeestje kan een geweldige manier zijn om de kinderen te vermaken en een onvergetelijke ervaring te bieden. Maar wat zijn eigenlijk de kosten van het inhuren van een goochelaar voor een kinderfeestje?

De kosten van het inhuren van een goochelaar voor een kinderfeestje kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Een van de belangrijkste factoren is de ervaring en kwaliteit van de goochelaar. Een professionele goochelaar met jarenlange ervaring zal over het algemeen meer kosten dan iemand die net begint.

Een andere factor die de prijs kan beïnvloeden, is het type optreden dat je wilt. Sommige goochelaars bieden bijvoorbeeld alleen close-up magie, terwijl anderen ook grotere shows kunnen uitvoeren. De grootte van het publiek kan ook invloed hebben op de kosten, omdat sommige goochelaars meer in rekening brengen voor grotere groepen.

Over het algemeen kun je verwachten dat je tussen de 100 en 300 euro betaalt voor een professionele goochelaar op een kinderfeestje, afhankelijk van de hierboven genoemde factoren. Het kan echter zeker de moeite waard zijn om deze investering te doen als je wilt dat je kinderen zich vermaken en genieten van iets bijzonders op hun feestje.

Het is altijd aan te raden om verschillende offertes aan te vragen voordat je beslist welke goochelaar je wilt inhuren. Zo kun je vergelijken wat verschillende goochelaars bieden en wat hun prijzen zijn. Het is ook belangrijk om te controleren of de goochelaar betrouwbaar is en goede recensies heeft van eerdere klanten.

Kortom, een goochelaar kan een geweldige toevoeging zijn aan een kinderfeestje en de kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Als je op zoek bent naar iets bijzonders voor het feestje van je kind, kan het inhuren van een professionele goochelaar zeker de moeite waard zijn.

 

8 Veelgestelde Vragen over Kosten van een Goochelaar voor een Kinderfeestje

 1. Wat is de prijs voor een goochelaar op een kinderfeestje?
 2. Welke opties zijn er bij het boeken van een goochelaar voor een kinderfeestje?
 3. Waar kan ik een goochelaar vinden voor mijn kinderfeestje?
 4. Hoeveel tijd duurt het optreden van de goochelaar op mijn kinderfeestje?
 5. Wat kunnen we verwachten van de show van de goochelaar op mijn kinderfeestje?
 6. Is er iets speciaals wat ik moet weten of regelen voordat de goochelaar naar het feest komt?
 7. Krijgen we korting als we meerdere shows boeken met dezelfde goochelaar?
 8. Kan ik betalingsopties gebruiken om te betalen voor een show met een goochelaar op mijn kinderfeestje?

Wat is de prijs voor een goochelaar op een kinderfeestje?

De prijs voor het inhuren van een goochelaar op een kinderfeestje kan variëren en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ervaring en kwaliteit van de goochelaar, het type optreden dat je wilt en de grootte van het publiek. Over het algemeen kun je verwachten dat je tussen de 100 en 300 euro betaalt voor een professionele goochelaar op een kinderfeestje. Het is altijd aan te raden om verschillende offertes aan te vragen voordat je beslist welke goochelaar je wilt inhuren, zodat je kunt vergelijken wat verschillende goochelaars bieden en wat hun prijzen zijn. Het is ook belangrijk om te controleren of de goochelaar betrouwbaar is en goede recensies heeft van eerdere klanten.

Welke opties zijn er bij het boeken van een goochelaar voor een kinderfeestje?

Er zijn verschillende opties bij het boeken van een goochelaar voor een kinderfeestje, afhankelijk van je voorkeuren en budget. Hieronder staan enkele van de meest voorkomende opties:

 1. Close-up goochelen: Dit is een populaire optie voor kinderfeestjes waarbij de goochelaar rondloopt tussen de gasten en close-up trucs uitvoert, zoals kaarttrucs of het laten verdwijnen van kleine objecten. Dit is een interactieve en persoonlijke manier van goochelen die perfect is voor kleinere groepen.
 2. Grote goochelshow: Als je op zoek bent naar iets spectaculairs, kun je kiezen voor een grote goochelshow waarbij de goochelaar op het podium staat en grotere trucs uitvoert met decorstukken, muziek en lichteffecten. Dit kan geschikt zijn voor grotere groepen kinderen.
 3. Thema-goochelshow: Als je kind een specifiek thema heeft gekozen voor zijn of haar feestje, zoals piraten of prinsessen, kun je overwegen om een ​​thematische goochelshow te boeken die past bij dat thema. Dit kan de show nog leuker maken voor de kinderen.
 4. Workshop goochelen: Als je wilt dat de kinderen zelf leren hoe ze trucs kunnen uitvoeren, kun je overwegen om een ​​workshop te boeken waarbij de goochelaar de kinderen leert hoe ze bepaalde trucs kunnen doen.
 5. Combinatie-opties: Sommige goochelaars bieden combinatie-opties aan waarbij ze verschillende soorten shows en activiteiten aanbieden voor het kinderfeestje. Dit kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van close-up goochelen en een grote goochelshow.

Het is belangrijk om te overleggen met de goochelaar welke opties er beschikbaar zijn en wat het beste past bij het feestje van je kind. Door de verschillende opties te bespreken kun je ervoor zorgen dat het feestje onvergetelijk wordt voor alle kinderen die aanwezig zijn.

Waar kan ik een goochelaar vinden voor mijn kinderfeestje?

Er zijn verschillende manieren om een goochelaar te vinden voor jouw kinderfeestje. Hieronder vind je enkele suggesties:

 1. Zoek online: Een van de gemakkelijkste manieren om een goochelaar te vinden is door online te zoeken. Er zijn veel websites waarop je goochelaars kunt vinden die beschikbaar zijn voor kinderfeestjes. Je kunt ook recensies van eerdere klanten bekijken om een idee te krijgen van de kwaliteit van hun optredens.
 2. Vraag vrienden en familie: Misschien ken je iemand in jouw netwerk die eerder een goochelaar heeft ingehuurd voor een kinderfeestje. Vraag hen om aanbevelingen en hun ervaringen met de goochelaar.
 3. Check bij lokale evenementenbureaus: Veel evenementenbureaus hebben contact met professionele artiesten, waaronder goochelaars. Neem contact op met lokale evenementenbureaus en vraag of ze iemand kunnen aanbevelen.
 4. Zoek op social media: Social media is ook een goede plek om naar een goochelaar te zoeken. Plaats bijvoorbeeld een bericht op Facebook of Instagram waarin je vraagt naar aanbevelingen voor een goochelaar voor jouw kinderfeestje.
 5. Bezoek vakbeurzen: Er worden regelmatig vakbeurzen georganiseerd waarop artiesten zich presenteren, waaronder ook goochelaars. Bezoek deze beurzen en spreek met verschillende artiesten om te zien welke het beste bij jouw feestje past.

Ongeacht de methode die je kiest, is het belangrijk om verschillende goochelaars te vergelijken en offertes op te vragen voordat je een beslissing maakt. Zo kun je er zeker van zijn dat je de juiste goochelaar kiest voor jouw kinderfeestje.

Hoeveel tijd duurt het optreden van de goochelaar op mijn kinderfeestje?

De duur van het optreden van de goochelaar op een kinderfeestje kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Over het algemeen duren optredens van goochelaars voor kinderen tussen de 30 en 60 minuten.

De exacte duur van het optreden hangt af van verschillende factoren, zoals de leeftijd van de kinderen, de grootte van de groep en het type show dat wordt uitgevoerd. Als je bijvoorbeeld een grotere groep kinderen hebt, kan het langer duren om iedereen te vermaken en kunnen er meer trucs worden uitgevoerd.

Het is belangrijk om dit vooraf met de goochelaar te bespreken, zodat je weet wat je kunt verwachten en hoeveel tijd je moet inplannen voor het optreden. Het is ook aan te raden om rekening te houden met eventuele pauzes of onderbrekingen die nodig zijn tijdens het optreden.

Overleg ook met de goochelaar over eventuele speciale wensen of verzoeken die je hebt voor het optreden. Misschien wil je bijvoorbeeld dat er bepaalde trucs worden uitgevoerd of dat er interactie is met de jarige job of andere kinderen.

Kortom, de duur van het optreden van een goochelaar op een kinderfeestje kan variëren en hangt af van verschillende factoren. Bespreek dit vooraf met de goochelaar om ervoor te zorgen dat je weet wat je kunt verwachten en hoeveel tijd je moet inplannen voor het optreden.

Wat kunnen we verwachten van de show van de goochelaar op mijn kinderfeestje?

De show van een goochelaar op een kinderfeestje kan erg spannend en vermakelijk zijn voor de kinderen. Hier zijn enkele dingen die je kunt verwachten van de show:

 1. Verbluffende trucs: Goochelaars hebben de vaardigheid om magische trucs uit te voeren die de kinderen versteld doen staan. Ze kunnen bijvoorbeeld objecten laten verdwijnen of verschijnen, kaarten laten zweven of zelfs het onmogelijke mogelijk maken.
 2. Interactie met het publiek: Een goede goochelaar weet hoe hij het publiek moet betrekken bij zijn optreden. De kinderen worden gevraagd om mee te doen aan de trucs of krijgen zelfs de kans om zelf een truc uit te voeren.
 3. Humor: Een goochelaar op een kinderfeestje zal vaak ook humor gebruiken om de kinderen te vermaken. Door grappige opmerkingen te maken en komische situaties te creëren, zullen de kinderen gegarandeerd veel plezier hebben.
 4. Duur van de show: De duur van de show kan variëren, afhankelijk van wat je hebt afgesproken met de goochelaar. Over het algemeen duurt een optreden tussen 30 minuten en een uur.
 5. Leeftijdscategorieën: Sommige goochelaars richten zich specifiek op jongere kinderen, terwijl anderen zich meer richten op oudere kinderen of tieners. Het is belangrijk om dit van tevoren met de goochelaar te bespreken, zodat hij zijn optreden kan aanpassen aan de leeftijd van de kinderen op het feestje.

Kortom, de show van een goochelaar op een kinderfeestje kan een onvergetelijke ervaring zijn voor de kinderen. Met verbluffende trucs, interactie met het publiek, humor en aanpassing aan de leeftijd van de kinderen, zal de goochelaar zeker in staat zijn om de kinderen te vermaken en hen een geweldige tijd te bezorgen.

Is er iets speciaals wat ik moet weten of regelen voordat de goochelaar naar het feest komt?

Ja, er zijn een paar dingen die je moet regelen voordat de goochelaar op het feestje arriveert. Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen:

 1. Tijdstip en locatie: Zorg ervoor dat je de datum, tijd en locatie van het feestje duidelijk communiceert met de goochelaar. Zorg ervoor dat de goochelaar weet waar hij naartoe moet gaan en wat de verwachte aankomsttijd is.
 2. Publiek: Informeer de goochelaar over het publiek dat aanwezig zal zijn op het feestje. Dit kan helpen bij het aanpassen van de show aan de leeftijdsgroep en interesses van de kinderen.
 3. Ruimte: Zorg voor voldoende ruimte voor de goochelshow. De goochelaar heeft misschien een bepaalde hoeveelheid ruimte nodig om zijn trucs uit te voeren en om interactie te hebben met het publiek.
 4. Geluid: Als er geluid nodig is voor muziek of microfoon, zorg er dan voor dat dit beschikbaar is op de locatie.
 5. Stoelen: Zorg ervoor dat er voldoende stoelen zijn voor alle kinderen die naar de show komen kijken.
 6. Eten en drinken: Als je van plan bent om eten en drinken te serveren, zorg er dan voor dat dit klaar staat voordat de goochelaar arriveert.
 7. Betaling: Zorg ervoor dat je weet hoe je moet betalen voordat de goochelaar arriveert, zodat alles soepel verloopt.

Door deze punten van tevoren te regelen, kun je ervoor zorgen dat de goochelshow soepel verloopt en dat iedereen een geweldige tijd heeft op het feestje.

Krijgen we korting als we meerdere shows boeken met dezelfde goochelaar?

Het is heel goed mogelijk dat je korting kunt krijgen als je meerdere shows boekt met dezelfde goochelaar. Veel goochelaars bieden kortingen aan voor klanten die meerdere shows boeken of regelmatig terugkeren voor hun diensten.

Het is altijd een goed idee om te informeren bij de goochelaar of het entertainmentbureau waarbij je de goochelaar hebt geboekt, of er kortingen beschikbaar zijn voor meerdere shows. Sommige goochelaars bieden bijvoorbeeld een korting van 10% of meer als je meer dan één show boekt.

Het kan ook helpen om duidelijk te maken wat je precies zoekt en hoeveel shows je nodig hebt. Als je bijvoorbeeld van plan bent om meerdere shows te boeken op verschillende locaties, kan dit resulteren in een lagere prijs per show omdat de goochelaar minder reistijd heeft.

Kortom, het is zeker mogelijk om korting te krijgen als je meerdere shows boekt met dezelfde goochelaar. Het loont daarom de moeite om te informeren bij de goochelaar of het entertainmentbureau en te kijken welke kortingen er beschikbaar zijn. Op deze manier kun je geld besparen en tegelijkertijd genieten van fantastisch entertainment voor jouw evenement(en).

Kan ik betalingsopties gebruiken om te betalen voor een show met een goochelaar op mijn kinderfeestje?

Ja, er zijn verschillende betalingsopties beschikbaar om te betalen voor een show met een goochelaar op je kinderfeestje. De meeste goochelaars accepteren contante betalingen op de dag van de show, maar sommigen bieden ook alternatieve betaalmethoden aan.

Een veelvoorkomende optie is om te betalen via overschrijving. Dit houdt in dat je het bedrag vooraf overmaakt naar de rekening van de goochelaar voordat de show plaatsvindt. Dit kan handig zijn als je niet contant wilt betalen op de dag van het feestje.

Een andere optie is om te betalen via een online betaalmethode zoals PayPal of iDEAL. Dit kan handig zijn als je geen contant geld bij de hand hebt en liever online betaalt.

Sommige goochelaars bieden ook de mogelijkheid om met creditcard te betalen. Het is echter belangrijk om te controleren of deze optie beschikbaar is voordat je besluit om met een creditcard te betalen.

Het is altijd belangrijk om duidelijke afspraken te maken over de betalingsopties en -voorwaarden voordat je een goochelaar boekt voor je kinderfeestje. Zorg ervoor dat je begrijpt welke betaalmethoden beschikbaar zijn en wat er gebeurt als er iets misgaat met de show of als er onvoorziene kosten zijn.

Kortom, er zijn verschillende betalingsopties beschikbaar voor het boeken van een goochelaar op je kinderfeestje, waaronder contante betaling, overschrijving, online betaalmethoden en creditcardbetalingen. Zorg ervoor dat je duidelijke afspraken maakt over de betalingsopties en -voorwaarden voordat je een goochelaar boekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.